top of page

Waarmee kan een advocaat scheidingsrecht u helpen? Uw bemiddelaar in Wilsele

Niet ieder huwelijk heeft het geluk om tot een succesvol einde gebracht te worden.

Soms groeien partners uit elkaar of is een ruzie de aanleiding om een scheidingsprocedure te starten.

Scheiden is meer dan een papiertje ondertekenen en dus schakelt u het best een advocaat scheidingsrecht in.


Juridisch advies

Een advocaat kan u juridisch advies verlenen voor uw scheiding in Leuven. Het is mogelijk dat u overweegt om een bemiddeling op te starten. Uiteraard slaagt dit alleen wanneer beide partijen akkoord zijn met een echtscheiding. Vaak start een echtscheiding vanuit het initiatief van één partner. Ook deze kan advies inwinnen omtrent de te nemen stappen.

Bemiddelen Zoals eerder gesteld kan er gedacht worden aan bemiddeling. Op deze manier wordt gezocht naar mogelijke oplossingen waarbij beide partijen tot een overeenkomst kunnen komen. Op zoek naar een bemiddelaar in Wilsele? Advocaat Van Bosstraeten neemt deze rol op zich bij echtscheidingen in Leuven.

Verdedigen Wanneer een echtscheiding in Leuven uit de hand loopt en er een vechtscheiding ontstaat, zit er niets anders op dan een procedure te starten waarbij de zaak voor de rechtbank komt. Conflicten omtrent alimentatiegeld, verdeling van goederen en de verblijfsregeling van kinderen zijn geen zeldzame voorvallen. Wanneer beide partijen niet zelf tot een overeenkomst komen, dient een rechter hierover een uitspraak te doen. Een advocaat kan uw zaak verdedigen.

Echtscheiding in Leuven Niet iedere echtscheiding is hetzelfde. En zelden is een echtscheiding een zaak die snel wordt afgehandeld. Omdat het gaat om een emotionele periode in uw leven schakelt u het beste een vertrouwenspersoon in zoals een echtscheidingsadvocaat in Wilsele voor het regelen van de praktische zaken van de scheiding. Bent u van plan om te scheiden van uw levenspartner? Win juridisch advies in bij Advocaat Van Bosstraeten in Wilsele voor het afhandelen van uw echtscheiding in Leuven.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opzeg ‘gemene huur’ na afloop termijn?

Stel, u heeft jaren geleden een huurcontract gesloten voor een kantoor, magazijn, garage, ... voor een bepaalde termijn van bv. drie jaar die intussen afgelopen is. Wanneer kunt u zo’n contract dan op

Comentarios


bottom of page