top of page

ADVOCAAT JURIDISCH ADVIES EN FAMILIALE BEMIDDELING IN LEUVEN

Persoonlijk en correct juridisch advies en bemiddeling

Vertrouw op ADVABO Leuven voor gedegen juridisch advies & familiale bemiddeling

overige specialisaties

Juridisch advies nodig? Neem vandaag nog contact op met mr. Van Bosstraeten, uw advocatenkantoor in Wilsele-Putkapel (Leuven).

Persoonlijk en correct advies bij Advocaat Van Bosstraeten

Advocaat Van Bosstraeten staat garant voor een toegankelijke en
proactieve aanpak. Door haar jarenlange ervaring en persoonlijke manier
van werken kan mr. Marcelline Van Bosstraeten te Leuven als bemiddelaar u voorzien van gedegen en correct juridisch advies bij scheidings- en familieconflicten, maar ook bij andere geschillen.

Indien u in een conflict terecht bent gekomen dat u zelf niet kunt oplossen of indien u vragen heeft bij een oplossing die op tafel ligt, dan biedt mr. Marcelline Van Bosstraeten de hulp die u nodig heeft. 

Bemiddeling

Bij mr. Van Bosstraeten kan u terecht voor bemiddeling bij familiezaken en scheidingsconflicten.

 Zit u middenin een scheiding en kunt u zelf niet tot een compromis komen met uw ex-partner? Advocaat Van Bosstraeten biedt u een luisterend oor en persoonlijk advies.

 

Door een beroep te doen op een ervaren bemiddelaar, krijgt u de begeleiding die u nodig heeft om een evenwichtig akkoord te bereiken tussen alle betrokken partijen.

Burengeschillen

Heeft u een geschil met uw buur (overhangende takken, lawaai- of geurhinder, ...)? Mr. Van Bosstraeten kan u helpen om het conflict op te lossen, desgevallend ook door het opstarten van een gerechtelijke procedure.

Huurgeschillen

Heeft u een geschil met uw verhuurder of uw huurder? Of is er sprake van bouwkundige gebreken na de aankoop van een woning? Bij deze en andere zaken kan een gedegen advocaat de nodige hulp bieden bij het beslechten van uw geschil.

Bij Advocaat Van Bosstraeten kijken wij eerst of er een praktische mogelijkheid bestaat om het conflict op te lossen. Is dit niet mogelijk, kunt u bij advocaat Marcelline Van Bosstraeten in Leuven (Wilsele) ook terecht voor het opstarten van een procedure.

Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Contacteer ons kantoor voor meer informatie.

Kom langs bij Advocatenkantoor ADVABO in Wilsele-Putkapel bij Leuven. 

Advocaat Marcelline Van Bosstraeten is gespecialiseerd in erfenisrecht en familierecht en helpt u graag verder met deze moeilijke en vaak emotionele materie.

Maak telefonisch een afspraak!

Juridisch advies in Leuven

ADVABO geeft eerlijke raad, omdat u het beste verdient.

bottom of page